Verpakking & verzending

 

Verpakking

We hebben bij Sexy woman fashion hele mooie verpakkingen waar we jouw cadeau of iets leuks voor jezelf in versturen.Dit om het exclusieve gevoel van de unieke stijl van onze webshop aan je door te geven.


Wanneer je kleding en accessoires besteld dan komt je verpakking er zo uit te zien:Wanneer je sexy high heels of laarzen besteld dan komt je verpakking er zo uit te zien:


Heb je een combinatie van beiden dan ontvang je ze beiden.

Verzending
Alle pakketten worden verstuurd door PostNL pakketdienst. Deze bezorgen van maandag tot en met zaterdag in zowel Nederland als België.

Als je als afleveradres Nederland hebt dan heb je drie verzendopties, bij alle drie de opties ontvang je een Track & Trace code om je pakket te volgen. Optie 1 is het standaard als pakket laten versturen. De kosten daarvan zijn €6,95. Als tweede verzendoptie kan je het pakket aangetekend laten versturen. De kosten daarvan zijn €8,60. En als derde optie heb je als verzendoptie om te kiezen voor Rembours. Je betaalt dan bij aflevering van je pakket aan de deur contant aan de Post NL bezorger. De kosten daarvan zijn €18,35

Als je als afleveradres België hebt dan heb je twee verzendopties waarvan je bij beide opties altijd een Track & Trace code ontvangt om je pakket te volgen. Optie 1 is je pakket standaard te versturen. De kosten daarvan zijn €13,00. En als tweede optie heb je de mogelijkheid om het pakket aangetekend. De kosten daarvan zijn €15,50.

De verschillende verzendopties zie je tijdens het bestelproces nogmaals in een overzicht staan met uitgebreide informatie erbij vermeld.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »