Betaalmethoden

 

Sexy woman fashion heeft de betrouwbaarheid van het online bestel- en afrekenproces hoog in het vaandel staan. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, word je, indien je kiest voor iDEAL - Mister Cash/Bancontact - Bunq - Belfius, Sofort Banking doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving Sisow of PayPal om je online betaling direct te kunnen voldoen. Kies je voor Overboeking dan kun je zelf het bedrag overmaken adhv de gegevens die je vindt op de Contact pagina via deze link .


Sexy woman fashion heeft geen inzicht in jouw bank- en creditcardgegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. Sisow en PayPal maken hiervoor gebruik van zeer geavanceerde encryptietechnologieën zodat je privacy voor 100% is gewaarborgd. 

 

 

Wij bieden de volgende betalingswijzen aan: 

 

 iDEAL(alleen voor Nederlandse bankrekeninghouders)

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. PayPal 

Bij Sexy woman fashion kun je snel en veilig betalen met PayPal. Dit is een gratis online betaalservice waarmee je artikelen bij online winkels kunt betalen, zowel in binnen- als buitenland. Het is een veilige manier om te betalen. Je hoeft hiervoor je financiële gegevens niet door te geven aan Sexy woman fashion. PayPal is met meer dan 71 miljoen gebruikers de wereldwijde marktleider op het gebied van online betalen. PayPal biedt elke consument de mogelijkheid tot het snel en eenvoudig openen van een gratis account. Dankzij de beste technologieën en hoge veiligheidsstandaarden houdt PayPal al je gegevens veilig en prive. Als PayPal gebruiker heb je de mogelijkheid om een bedrag naar eigen inzicht over te maken op je eigen PayPal account. Dit bedrag schrijf je over van je bank- of girorekening naar je PayPal account. Dit geeft je dan de mogelijkheid om vanaf dit account een betaling te doen aan ons of één van de vele andere PayPal partners wereldwijd. Ook kun je eenvoudig en gratis lid worden van PayPal. Je kunt trouwens ook met je creditcard betalen zonder je te registreren bij PayPal.

 

Hoe werkt PayPal?
Bij je aanmelding bij PayPal kun je de gegevens van je bankrekening of creditcard registreren. Je bankrekening of creditcard wordt aan je PayPal-rekening gekoppeld. Je hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Nadat je een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je rekeningsaldo of je creditcard. Deze service is geheel gratis voor jou als gebruiker en je hebt ten alle tijden de mogelijkheid om, indien gewenst, je geld snel en eenvoudig weer terug te storten op je eigen bankrekening.

 

 

  SOFORT Banking

Wanneer je betaalt met SOFORT Banking kun je veilig en direct betalen via een online overschrijving. Het werkt op basis van het internetbankieren. Om gebruik te maken van SOFORT Banking hoef je geen account aan te maken en is het ook niet nodig om je te registreren. Na je keuze voor SOFORT BANKING word je automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. Vervolgens selecteer je je bank en geef je je vertrouwde gegevens voor internetbankieren in. Tot slot geef je de overschrijving met een bevestigingscode vrij. Deze betaalmethode kan worden gebruikt door klanten afkomstig uit Duitsland, België, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Polen en Zwitserland.

 

 Bancontact/Mister Cash (alleen voor Belgische bankrekeninghouders)

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 

 Overboeking / Overschrijving binnen en buiten Nederland

Kies je voor betalingswijze Overboeking dan kun je zelf je betaling aan ons overboeken via tele / internetbankieren ofwel via een overschrijvingskaart. Voor buitenland overschrijvingen gebruik je onze BIC en IBAN code. Vermeld svp altijd je bestelnummer bij je overboeking anders kunnen wij de betaling niet koppelen aan je order en loopt de afhandeling vertraging op. Deze vorm van betaling neemt ca. max. 3 werkdagen in beslag. Zodra je betaling door ons is ontvangen, versturen wij je bestelling. Je betaling dien je binnen 5 werkdagen te voldoen anders zal je bestelling worden geannuleerd.

Let op! Vermeld altijd je bestelnummer, anders kunnen we je bestelling niet verwerken!

IBAN : NL05RABO0159962277 t.n.v.  Sexy woman fashion
BIC code: RABONL2U

 

Bunq

Bunq is de eerste mobile only bank van Nederland. Met de Bunq-app kun je via smartphone of tablet gemakkelijk en snel online afrekenen, zonder tussenkomst van iDEAL.

 

Belfius

Online betalen met Belfius is veilig en snel. Belfius behoord tot een van de grotere banken in België.

 

KBC/CBC

De KBC/CBC bank behoort tot één van de grootste banken van België. Je kan de  betaling zelfs tot maximaal twee maanden uitstellen! Dit is mogelijk tot een bedrag van € 1.250,00.

 

Rembours

De ontvanger betaalt aan de deur!

Een Rembours pakket wordt door PostNL bezorgd. Het pakket wordt pas aan u uitgereikt, nadat u het verschuldigde bedrag voor uw bestelling betaald heeft. Dat doet PostNL bij u aan de deur. Een rembours pakket is niet te adresseren aan een postbus. De kosten van rembours zijn voor Nederland €18,35. Rembours verzending naar België niet mogelijk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »