Betaalmethoden

 

Bij Sexy Woman Fashion kan je op verschillende manieren betalen

 

iDEAL betalingssysteem

Bij de bestelling geeft u de betaalmethode: iDEAL aan. U rondt de bestelling af. Daarna verschijnt er automatisch een nieuw scherm. Uw betaalt elektronisch. Let op: je kan alleen betalen met iDEAL als je in Nederland woont of in het bezit bent van een Nederlandse bankpas.

 

PayPal

Bij de bestelling geeft u de betaalmethode: PayPal aan. U rondt de bestelling af. Daarna verschijnt er automatisch een nieuw scherm. Uw betaalt elektronisch. 

 

MisterCash

Bij de bestelling geeft u de betaalmethode: MisterCash aan. U rondt de bestelling af. Daarna verschijnt er automatisch een nieuw scherm. Uw betaalt elektronisch.

Bunq

Bij de bestelling geeft u de betaalmethode: Bunq aan. U rondt de bestelling af. Daarna verschijnt er automatisch een nieuw scherm. Uw betaalt elektronisch. Met Bunq betaal je met je smartphone of tablet zonder tussenkomst van iDEAL.

Sofort Banking

Bij de bestelling geeft u de betaalmethode: Sofort Banking aan. U rondt de bestelling af. Daarna verschijnt er automatisch een nieuw scherm. Uw betaalt elektronisch. Met Sofort Banking kan je betalen in de vorm van iDEAL maar dan is deze gekoppeld met vele Europese banken.

Overboeking

Mocht u niet beschikken over één van de online betaalmethoden, dan bieden wij u de mogelijkheid de betaling per overboeking te plegen. Gebruik hiervoor een overschrijvingsformulier van uw (post)bank of de mogelijkheid binnen uw elektronisch bankierprogramma. Bij ontvangst van betaling via bank of giro ontvangt u een e-mail van ons dat wij uw betaling in goede orde hebben ontvangen.  

Rembours

De ontvanger betaalt aan de deur!

Een Rembours pakket wordt door PostNL bezorgd. Het pakket wordt pas aan u uitgereikt, nadat u het verschuldigde bedrag voor uw webshopbestelling betaald heeft. Dat doet PostNL bij u aan de deur. Een rembours pakket is niet te adresseren aan een postbus. De kosten van rembours zijn voor Nederland €18,35. Rembours verzending naar België niet mogelijk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »